Jaką uczelnię polecacie...

Dział przeznaczony dla uczniów ostatnich klas szkół średnich.

Jaką uczelnię polecacie...

Postprzez mlody » Niedziela, 28 Wrzesień 2008, 12:38:40

Już za rok matura.... Każdy to zna i teraz pytanie na którą uczelnię najlepiej się dostać na rehabilitację
mlody

Dołączenie: Niedziela, 28 Wrzesień 2008, 12:35:49

Re: Jaką uczelnię polecacie...

Postprzez MedB » Poniedziałek, 29 Wrzesień 2008, 18:22:56

8-) a z jakiego miasta pochodzisz młody człowieku.. ;) Gratuluje szybkiego wyboru studiów:)
MedB

Dołączenie: Poniedziałek, 25 Sierpień 2008, 11:54:03

Postprzez mlody » Środa, 01 Październik 2008, 00:20:41

Mieszkam w Gdyni lecz chyba najbardziej ciągnie mnie do Krakowa bo dosyć dużo słyszałem na temat rehabilitacji na AWF-ie
mlody

Dołączenie: Niedziela, 28 Wrzesień 2008, 12:35:49

Postprzez rydz » Środa, 01 Październik 2008, 10:48:42

nie chodzi o to, zeby slyszec duzo, ale zeby slyszec dobrze :)
krakowski awf polecam, glownie z racji tego, ze skonczylam... innych uczelni nie zaznalam,wiec trudno mi oceniac, ale wydaje mi sie, ze wszedzie sa zajecia, ktore sa poprowadzone dobrze, jak tez sa i takie, na ktore trzeba chodzic, a nie warto. w kazdym razie, jak dla mnie bilans jest na plus.
w pracy rozmawialam z dziewczyna po fizjoterapii na uj. wiec nie sa to moje slowa, jako zakompleksionej dziewuszki z jakiegos tam awfu, gdzie ksztalci sie magistrow od fikolkow, ale slowa osoby z innej uczeli. i ona nie polecala. my mielismy wiecej zajec ruchowych, ale pod katem wykorzystania tego w praktyce, oni mieli duzo teorii, ktorej trzeba sie bylo uczyc na sucho.
tyle z porownania.
"decyzja nalezy do ciebie"
:D
"niech żyje NFZ!!"
Awatar użytkownika
rydz

Dołączenie: Piątek, 29 Sierpień 2008, 08:19:56
Miejscowość: kraków

Postprzez studfiz » Środa, 01 Październik 2008, 16:32:53

Ja jeszcze jestem studentem 4 rok na AWF-ie i powiem Ci, że jestem bardzo zadowolony. Mając równocześnie praktyki z inną uczelnią (nie będę pisał żeby nie obrażać) to powiem Ci, że tamci zbytnio nie nadawali się jeszcze aby samodzielnie zajmować się pacjentami w szpitalu. Jeśli patrzyłeś na historię rehabilitacji awf-u to znajdziesz tam, że kiedyś podlegał pod uj lecz awf chciał być oddzielną uczelnią zajmującą się rehabilitacją. Na UJ rehabilitacja jest jeszcze stosunkowo młoda i wiem, że brakuje im jeszcze dobrego zaplecza. U nas jak się dostaniesz odrazu będziesz na magisterskich, więc nie będziesz musiał zmieniać uczelni
studfiz

Dołączenie: Środa, 20 Sierpień 2008, 00:28:28

Powróć do Kandydaci na studia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości